Despre noi

CINE SUNTEM?

Quality Contexpert SRL este o societate comerciala din Bucuresti, sector 4, care a luat fiinta in anul 2012 si ofera servicii de evidenta contabila, financiara si de gestiune, servicii de personal si salarizare, servicii de consultanta fiscala, servicii de expertiza contabila, servicii de organizare si supervizare a activitatii de evidenta contabila, servicii de refacere evidenta contabila, precum si o gama larga de servicii conexe.

Membra a Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, Quality Contexpert este conceputa pentru a oferi clientilor nostri servicii profesioniste de contabilitate.

Suntem o firma de tineri profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor.

De ce noi?

Afacerea dumneavoastra este importanta pentru noi

Ca firma de contabilitat e, întelegem valoarea fiecarei investitii pe care o face compania dumneavoastra. Din acest motiv, ne asiguram ca investim la fel de mult timp si efort în adaugarea de valoare pentru afacerea ta. Noi va punem la dispozitie experienta echipei noastre de specialisti, care va ofera cele mai bune servicii de contabilitate, servicii de consultanta fiscala si servicii de salarizare si de personal.

Disponibilitate

Noi întelegem ca traim într-o piata în schimbare si lumea afacerilor devine mai dificila. Noi stim ca ai nevoie de mai mult decât un contabil care sa se ocupe de taxele tale. Ai nevoie de un consilier de încredere, pe care te poti baza. O afacere nu se conduce opt ore pe zi, cinci zile pe saptamana, de aceea echipa noastra va sta la dispozitie in orice moment este nevoie de noi.

Pasiune

Noi punem pasiune pentru a ne ajuta clientii sa-si atinga scopurile. Indiferent de marimea afacerii, pentru noi toti clientii sunt la fel de importanti, de aceea va oferim  servicii de calitate,  care sa includa cerintele si nevoile dumneavoastra.

Planificare strategica

Facem tot ceea ce o firma de contabilitate traditionala face, cu toate acestea noi credem ca succesul unei afaceri se bazeaza pe o buna planificare. Noi va vom ajuta cu acest plan si odata ce aveti planul de afaceri, trebuie sa urmarim indeplinirea planurilor pentru a ne asigura ca va atingeti obiectivele.

Implicare

Noi vom fi alaturi de dumneavoastra in toate actiunile pe care le veti intreprinde in vederea dezvoltarii afacerii dumnoavoastra prin suport permanent si consultanta . Cu noi veti avea o imagine clara si corecta a situatiei companiei dumneavoastra in orice moment, astfel incat sa puteti lua cele mai bune decizii strategice.